domingo, 8 de marzo de 2009

El perqué



Enganxat front al televisor un dia que, després d'unes fastigoses setmanes, fa goig estar'hi al carrer, hem prés l´'humil però ferma, a la vegada, decisió, dos joves amb ànsies independentistes frustrades pels temps obcurs que corren, Ángel i jo, Aitor, de crear'hi un espai on poder-s'hi desfogar.


Aquest espai no és creat per dos catedràtics filòlegs i negats personatges socials sinò dos joves estudiants, esperem seguir així molt de temps, universitaris que s'hi troven preocupats i indignats per la situació dels nostres països, som alcoians però d'un sentiment ben diferent i fort.


El perquè d'aquest títol? a aquestes hores encara no ho tenim ben clar però potsé LA FLAMA, d'aquella simbólica flama que tots coneixem i que a tots els catalans en fem pinya, In ,INdescriptiblement per la preposició anglesa que ens diu que hi som a dintre, i incadescent doncs ja sabem perqué per que mai s'apagara.


Bé, per tal de donar a coneixer la nostra llengüa també al món d'Internet, que per ara és un món lliure on cap persona pot anul·lar les nostres idees, no com a la vida d'avui on, desgraciadament, no tohom les enté. No busquem polèmica, ni convèncer tothom que les nostres idees són les millors, tan sols demostrar que allò que tenim dins del nostre cap, és tan vàlid com la resta de pensaments.


El nostre país, el País Valencià coneguè temps millors, darrera de la farsa muntada pels acòlits del Partit Popular, que s'han empenyat en destruir els nostres sentiments, n'hi ha una joventut que té la força, de la qual gaudien els pares del nostre nacionalisme. Per la seua lluita, pel seu somni de viure en un país lliure, i per nosaltres, ara més que mai, lluitem per ser reconeguts a Europa, com a nació i amb dret d'autodeterminació.


Gràcies per llegir-nos, no dubteu en col·laborar al projecte, sempre que sigueu respectuosos. Moltes gràcies.


VISCA LA TERRA LLIURE¡


Àngel i Aitor. Començem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario